кадър Bulgaria ON AIR Двегодишно момченце загина в дома си след

...
кадър Bulgaria ON AIR Двегодишно момченце загина в дома си след
Коментари Харесай

Проверяват бойлера, убил 2-годишно дете в Свищов

кадър Bulgaria ON AIR

Двегодишно момченце почина в дома си след случай с газов бойлер в Свищов. Майката също е потърпевша. След престой в болница към този момент е у дома. 
 
Трагичният случай е станал към 18 часа в неделя. Прабабата на детето Мария Тодорова, която живее в прилежащата къща, отишла, с цел да види внучката си. 
 
" Аз бях в моята стая, крещя си - чакай да отида да видя какво вършат децата, отивам - на всички места свети - в коридора, стаите светят, няма никой. Като разтварям банята, виждам - детето по лице паднало, майката - по тил ", описа Мария Тодорова пред Bulgaria ON AIR.

 
Възрастната жена незабавно извикала Спешна помощ. Предполага се, че повреда с газовия бойлер е причина за случая, само че по думите на старата жена, не се е усещал аромат на газ. 
 
" Само чухме, че през вчерашния ден колите за спешна помощ минаха. Хубави и положителни хора са ", описа съседката на фамилията Сабрие Мухаремова. 
 
Майката е призната в Спешна помощ с отравяне с газ, където е сложена на системи и й е подаван О2, заяви началникът на Спешната помощ в Свищов доктор Камелия Киринкова. След три часа към този момент е нормализирана и се е прибрала вкъщи.
 
От Окръжната прокуратура във Велико Търново проверяват случая. Предстои занапред да се обяснява дали нередовност на бойлера е причина за гибелта на детето.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР